divendres, 7 de desembre del 2007

A los madriles?

Doncs sí, ara visc a Madrid. Des d'ahir a la nit. Pq? Bàsicament, pq vaig donant tumbos per la vida, i ara he anat a petar aquí. En secret, pretenc deixar passar el temps i fer veure que oblido... però sense perdre'l. El temps, vull dir. Així que el dll començo feina nova. Ja us en parlaré quan arribi el dia.

De moment, dir-vos que ja m'he instal·lat al pis, situat prop del metro Quintana al barrio de la Concepción (nord-est de Madrid). És un pis vell amb mobles antics i quadres que fan por. Les portes dels mobles de la cuina no encaixen, els fogons van amb butano, i per estendre, de la finestra de l'habitació en surten uns cordills lligats a la finestra del davant que puc estirar via politges. També he hagut de fer una operació de rescat de l'aranya i la cucaracha que hi havia a la banyera aquest matí. Però apart de certes coses, el pis està net i ordenat, i ja comencem a omplir-lo d'estris (es veu que la cuina estava completament buida). Avui segurament farem una escapada al carrefour per acabar de comprar quatre coses que falten.

Heu notat que ja parlo en plural. I és que a diferència d'altres pisos on em van dir que cadascú "anava a la seva", aquí els tres altres inquilins ja es coneixien d'abans, i ja en plantejat moltes coses en comú com ara una cosa tan bàsica com compartir gastos de productes de neteja i aliments bàsics (sembla que no, però evita una situació tan absurda com tenir un rollo de paper de vàter per cadascú). Us els presento, són el Raúl, la Patri i la Marian, de Palma de Mallorca i bilbaína la última. De moment el noi ja treballa i les noies es dediquen a llençar currículums pel barri.

El barri. He sortit aquest matí a explorar i lo primer de tot: quina raaaaasca!!! Hi havia com una boira blanca i glaçada que m'ha deixat els peus tontos, encara em regalima el nas. Tot i que la primera vegada que vaig visitar el barri em va donar mal rotllo (era un dss a les tres de la tarda), ara estava més animat, bé, l'animació que pots trobar en un clàssic barri perifèric de ciutat. He notat amb aprovació que a dos carrers hi ha la calle Alcalà, i que està farcida de botigues. Ah, i just sota casa hi ha l'única botiga del tram de carrer, ni més ni menys que un games workshop. Me persigueeeee!

Us mantindré informats.

4 comentaris:

Scout Finch ha dit...

Hola nena!!! Moltíssima sort per la teva nova vida a Madrid, sembla que en principi no t'avorriràs gens ni mica, abriga't q allà com ja comences a sentir fa un fred de collons (acostumats com estem a Barcelona), ja t'aniré seguint per aquí que ja tenia ganes que actualitzessis el blog!
Un petó molt fort!

Baund ha dit...

Heeeeeeey Anna!
The irish winter is damn WINDY! I think I'm going to fly away soon... So how are you in Madrid? Is it difficult for a catalan girl to live in the spanish capital? :P

I'm moving in the city centre, new flat, with my girlfriend; and as I told you by msn I'm going to change job next month. Quite a bunch of changes, indeed!

I'll write soon to Sebastien, who's gone back in Paris, and I'll keep up to date on your blog, of course. See you soon!

PS: it SEEMED I was rich and poor... I was always poor, actually. But on the way to conquer the universe.

Sara ha dit...

Wow... així que ja has volat cap a Madrid?! M'hagués agradat despedir-me. Suposo que tornaràs per Nadal i ja tindrem ocasió de veure'ns. Per ara, desitjar-te molta sort demà amb la nova feina.

Pis vell i ruïnós, boira pel barri? Jejeje. Em sona a alguna cosa...

Així que coneixes en Guindu? Curiós, què petit és el món, eh?! ;-)

Anònim ha dit...

EI ANNA!!!
ja veig k la teva 2º ocupacio va bé oi!!! aixi m´agrada...k es aixo d´anar matant bichos xl watter..??? xo k askito!!! xo no vivia ningu avanç???joder....!!!!

Ja saps...x any nou vull veure la caseta e!!

ves buskant llocs per on sortir de festuky!!!


un petonas!!!