dimecres, 2 de juliol del 2008

De Madrid à Vélizy

Doncs sí! Ja veieu quin canvi... D'una petita companyia de videojocs a Madrid a la gran Blizzard! I de nou a fer de QA Spanish tester yay! Els fans del WoW que coneixo m'han posat cada cara quan els he dit que testaria la tercera expansió... Sí, sí, un tal Lich King, o Rey Exánime, com ens acaba d'explicar la Localization Manager que han decidit traudïr-ho...

Oh, però us veig molt perduts amb els termes, a més que continuo en la meva fase de "no tinc ganes de fer llargues entrades setmanals explicant petites aventures quotidianes en el blog" així que he pensat que ho disfrutaria més tothom amb quatre fotos xorres de la meva brand new càmera i algun que altre apunt cultulaboral ;)

Per exemple, quan pregunteu "I què hi fas, a França?", doncs us diré que sóc QA Spanish tester, o sigui que provo els videojocs de la companyia (ara el WoW i xorrades web, pròximament l'Starcraft 2!!!) que les noies de Localization (traductores) han traduït, aquest cas, al castellà. A l'equip som 10, 5 noies traductores i 5 testers, jo la única noia, o sigui que ja som majoriaaaa! També ha resultat que amb mi i una de les dues que van entrar el mateix dia, som un 50% de catalans! I ja me n'he creuat no sé quants entre ahir i avui, ens saludem amb una efusivitat... (i als altres que els fa ràbia pq no ens entenen jujuju). Tb he pogut comprovar que, com a tot arreu, els spanish som els més sorollosos i endogàmics i els primers a gorronejar els caramels que cada finals de mes la companyia regala per celebrar de cop tots els aniversaris (sí sí, fins i tot això ho tenen organitzat o_o).

Veus? Ja he tornat a fer un cachotext. Aix... Us deixo amb tres fotos de les celebracions dels últims dies ;)


La gent sembla diferent amb un vel?


Mojitoooooo:
1. Triturar gel de la veïna amb menta fresca sense rentar
2. Abocar-hi ron cubano pro no blanc
3. Sucre a dojo
4. Exprimir les limes, afegir-hi el suc i les limes tb que fem curt tu!
4. Demostrar la validesa de la recepta amb impagables moments alcoholitzats ^^


Jo testant la càmera a la minúscula habitació de l'hotel

8 comentaris:

TAU ha dit...

EEi estàs en un fórmula 1!!! Saps que hi pots ficar a tanta gent com vulguis!! Pel mateix preu!!!
I el viatge!?

Anònim ha dit...

És veritat el que diu la Roh??? Perque si és veritat cap a Velizy falta gent! Tots a l'habitació de l'anna! Ella q dormi a l'empresa q aixi farà més germanor amb els catalans i com q farà hores extres avançarà el llançament de l'starcraft q per aki l'esperen amb deliri... per cert que avui he vist anunciat el Diablo III amb fotos i una resenya i tot dient que promet força.. però com els hi dona temps a aquesta gent a fer res?!

bueno tu ja saps q si tenen un puesto vacant... dona bones referències de mi ^^

Clara

Anònim ha dit...

nena!!! com m'he alegrat d sentir notícies teves i d veure q reobres el bloc!!! ja veig q no pares quieta, q wai, ara a parís... una de les ciutats més maques q he vist mai.

molta sort en aq nova aventura!!!

un petonet!!

Oscurzhao ha dit...

Oyeeeeee!!! a mi, si no me hablas en español, sabes ke no te entiendo, no? :P

Un besín waja, y ya nos irás contando ke tal por esas tierras francesas :)

Ulo

Anònim ha dit...

si si, que ens coli a l'empresa :-P
un petonas des de carcelona!
altea

Na Galaena ha dit...

Es un Etap hotel i tinc un dilema entre si jurar que no hi cap ningú més o cridar que hi vingueu toooooots!

Y vaaaale prometo que habrá posts de vez en cuando en castellano. Y alguno que otro en francés XDD

Anònim ha dit...

Anna!!!!!!!!!!!!
Ets el cul del jaumet!!! Que tinguis moltissima sort en aquesta nova aventura guapissima. Ja ens expliqueras. Per cert no para de ploure aqui!!! vaig amb anorak i fa una estona he posat la cale!!
Mooooooooolts petonets,
Marc, Núria i Takito.

Anònim ha dit...

A la ciutat de les llums es poden viure inoblidables aventures, c'est FORMIDABLE! Ja ens posarás al corrent de com et va. Loads of kisses from Dublin. N&M i Takito.