dimecres, 31 de març del 2010

Homes

És un home, i els homes són diferents de les dones. Ell et besa i no significa res. Et besa de la mateixa manera que abans t'abraçava mentres vèieu una pel·lícula relaxats al sofà, i et besarà de nou a cada embestida com si li anés la vida, però no significa res. Més tard, despullada i exhausta, tens una revelació: ell no és per tu, no et mereix. Perquè tu li ho has donat tot, i ell, res.

dimecres, 17 de març del 2010

Nit okupa improvitzada

La veïna de la Marta ha abandonat el pis i ara aquest està buit i amb la porta oberta a vetllades okupes com la d'ahir, en la que el David, el Jose, la Marta i jo vam improvitzar un sopar a base de fondues i sangria asseguts al terra del petit apartament. La nit quasi se'n va en orris quan la Marta va treure de la funda el nou Final Fantasy i ens va extasiar a tots amb els gràfics impressionants, i també la sangria (recepta del Jose, en exclusiva a cuinatelssolters.blogspot.com!) va córrer perill quan vam descobrir horroritzats que no teniem gel. Afortunadament, el Subway de Versailles encara era obert i tenia un cambrer molt amable que, després d'explicar-li que venia de recórre'm tot Versailles en patins i que no, que no hi havia cap ferit sinó que només ens voliem emborratxar en condicions, em va donar una bosseta amb glaçons. Vam rematar la nit veient fragments de pelis de sèrie B de terror (l'episodi de la taca carnívora del llac de Creepshow 2 va fer les delícies del David) i assistint a la primera lliçó sobre "Com fer que et "banegin" d'un fòrum en 15 minuts", a càrrer de David Harris, PhD. I com es fa, això? Doncs molt fàcil:

1. Escull un fòrum amb un mínim de moviment. Nosaltres vam assaltar-ne un d'espanyol de Lost, perquè justament el dimecres hi ha capítol, estan a l'última temporada, etc.
2. Registra't i posteja un missatge simpàtic per exemple agraïnt a algú un vídeo, una aportació, etc. És convenient posar-hi un smiley.
3. Agafa un fil ben visitat, per exemple el de "Quin és el teu capítol de Lost preferit?" i contesta amb un missatge que contingui fotos de senyores despullades exageradament obeses i escenes de coprofagia.
4. Deixa-ho reposar uns minuts i... bingo: