dijous, 1 de març del 2012

Reglas de supervivencia

La vida del habitante en Mumbai y en especial la del europeo (preocupado por todo el tema higiénico) puede llegar a ser extrañamente metódica:

- A las 6 h el lechero pasa a repartir la leche fresca del día.

- A las 7:30 h se debe hervir la leche para que Jose pueda tomarse un te antes de irse.

- A las 10 h aprox. recogen la basura, que debe estar colocada enfrente de la puerta.

- Cada vez que se ensucia un cacharro de la cocina, aunque solo sea la taza del desayuno, se debe lavar inmediatamente para que no aparezcan las hormigas.

- Cada vez que se va a consumir una fruta o verdura que no va a ser pelada se tiene que lavar con agua filtrada.

- Cada vez que se quiere usar el gas se tiene que encender y apagar la bombona. Lo mismo con el agua caliente de la ducha.

- Cuando se llega de la calle uno debe o descalzarse o ponerse las zapatillas para no entrar mierda en casa.

- Al atardecer uno debe acordarse de cerrar las ventanas si no quiere que la casa se le llene de mosquitos.

- Si va a salir uno debe acordarse de ponerse el repelente si no quiere quedarse sin sangre.

- Antes de ir a dormir uno debe acordarse de activar el líquido anti-mosquitos si no quiere pasar la noche del loro.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

què interessant tot això que expliques Anna. Ho llegeixo àvida! Em recorda tot molt a mèxic, ja saps, excepte l'idioma, clar, que ho deu fer tot una mica més difícil. M'extranya que no t'hagi donat encara una super descomposició de panxa i en previsió de que segurament et passi aviat a tu o al jose o als dos (la maledicció dels estrangers) et recomano que ubiquis al metge abans de que et passi...jajaja així t'estalvies el mal pas d'anar preguntant a tothom amb les mans a la panxa!! a per cert, quan et passi, vigila q els metges no et donin només un anti-símptomes (un clàssic, es pensen q els estrangers som exagerats o només anem al metge perquè ens diverteix) sinó que et donin un antibiòtic com deu mana.

Per cert em pregunto com renteu les fruites i verdures allà? Aquí es fa amb aigua on hi afegeixes unes gotes de clor...tu com ho fas?

A veure si prens fotos i ens les ensenyes no?

Milions d'abraçadades!!!!

Altea

p.s. potser t'interessaria baixar-te llibres de Rushdie q parlen molt de la India i fa servir vocabulari d'aquest típic que ens estàs ensenyant. Fills de la mitjanit i El último suspiro del moro són la onda, fins i tot sense ubicar el país al mapa.

Na Galaena ha dit...

Gràcies pels consells! Tinc pendents de publicar unes quantes entrades referents a l'aigua, la llet, anar a comprar en general, els transports... I fotos és clar!

I el Rushdie aquest, no el conec pas, són bons doncs, és a dir, l'Altea (notar el pes que tens com a bibliòfila) me'ls recomana?